Kampanjen ”Mat på julbordet”

Just nu pågår Nätverket Prosits årliga kampanj ”Mat på julbordet”.

I juletid saknar många barnfamiljer möjligheten att göra det där lilla extra och ibland även det mest basala, som att kunna ställa fram mat på julbordet.

Genom din gåva – som omvandlas till presentkort på en matkasse – hjälper du utsatta barnfamiljer i nordvästra Skåne att skapa lite julkänsla.

Tack för ditt bidrag. Tillsammans gör vi skillnad!

På den här länken kan du följa insamlingens resultat.

Swisha din gåva till

123 022 49 72

qr-kod

Så kan du hjälpa

Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något. Hos oss är alla bidrag välkomna!

Med bas i nordvästra Skåne stöttar Nätverket Prosit barn och unga, samt deras familjer i utsatta situationer.

Vill du vara en del av vårt nätverk? Du är varmt välkommen att bidra när du själv känner att du kan. Kontaktuppgifter till oss hittar du längst ned.

Klicka på länkarna nedan och läs mer om hur du kan hjälpa till.

Behöver du själv stöd?

Är du barn, ungdom eller förälder till barn upp till 18 år och vill ha hjälp med något? Ta kontakt med en person som kan vara din förmedlare. 

Nätverket Prosit har kontakt med ett antal förmedlare som arbetar med barn, ungdomar och hela familjer. Det kan vara en socialsekreterare, diakon, kurator, skolsköterska eller en pedagog.

Känner förmedlaren inte till Prosit sedan tidigare kan du tipsa om vår hemsida eller Facebooksida.

Det finns inga begränsningar för vad du kan fråga efter. Det kan handla om pengar, möbler, cyklar, kläder, leksaker, avgifter för fritidsaktiviteter eller bidrag till utflykter. Och mycket annat. Vi kan dock inte i förväg lova något utan allt beror på vad givarna kan och vill ge.

Gångstig med ritad linje