Flicka insamlingen Mat på julbordet

Vi gjorde det! Insamlingen är i mål. Tillsammans klarade vi att samla in en bra bit över 500 000 kronor så att närmare 400 barnfamiljer nu kan få känna julstämning med mat på julbordet.

Vårt mål var att kunna ge ett presentkort till en matkasse på 1500 kronor till varje familj, samtidigt hade vi fler sökande familjer än någonsin tidigare. Vi var beredda på att behöva sänka beloppet på kortet eller att be våra förmedlare att prioritera hårt bland familjerna, MEN……det behövdes inte!

Det visade sig finnas ett otroligt engagemang och en brinnande vilja att hjälpa till! Tack alla ni fantastiska medmänniskor för att ni varit med och gjort det som nästan var omöjligt möjligt!

Alla era gåvor, tillsammans med fina donationer från företag och något rabatterade presentkort gjorde att vi gick i mål på över 570 000 kronor och därmed kunde glädja alla de 389 sökande barnfamiljerna med ett presentkort på 1500 kronor.

Vi vet att vi talar för alla dessa familjer när vi nu av hjärtat säger vårt varmaste TACK till er alla!

Fortsätt bidra till insamlingen

Om du inte hann skänka till ”Mat på Julbordet” innan insamlingen avslutades och ändå vill bidra, går det fortfarande bra att sätta in pengar på swish-nummer 123 022 49 72. Pengarna kommer återigen att användas till presentkort på mat till behövande familjer under vintern och våren. Vi vet att behovet kommer vara fortsatt stort också efter jul.

Läs mer: Förra årets insamling lyckades också.
Läs mer: HD skrev om insamlingen.
Läs mer: SVT/Helsingborg gjorde ett inslag om kampanjen.