Årets hjärta

Årets hjärta. Än en gång uppmärksammas Prosit för vårt fina arbete! Marknadsföreningen i Helsingborg utser varje år en vinnare i flera olika kategorier.
I år har Prosit, tillsammans med tre andra värdiga organisationer/personer, blivit nominerade till ”Årets Hjärta”.


Utnämningen görs ”för att uppmärksamma och synliggöra en person eller organisation som på ett exceptionellt sätt visat på empati och förmåga att sätta sig in i andra personers situation för att nå ett utsatt och högre mål. Nedan kriterier är avgörande. Har överträffat i förmågan att vara lyhörd och förstå andras situation och behov. Personen/organisationen kan t.ex. ha gjort en stor insats för sin personal eller sina kunder under detta gångna, och på många sätt, speciella år”, som beskrivningen lyder.
Vinnarna presenteras på MiH Guld Helsingborgsregionens näringslivsgala den 13 oktober.

Fyra tävlar om att bli ”Årets hjärta”


Att vi är nominerade är fantastiskt roligt och hedrande. Det är tack vare er, alla nätverkare, som gör det möjligt för oss att hjälpa flera hundra barnfamiljer i svåra situationer varje år. Vi gör det tillsammans!

Vill du lägga din röst på Prosit? Klicka på länken nedan och scrolla ner till ”Årets Hjärta”. Röstningen pågår till den 30 september.

Läs fler nyheter om Nätverket Prosit på den här länken.