Uppdaterat den 12 december 2022.

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.500000krRaised 570000kr towards the 500000kr target.570000krRaised 570000kr towards the 500000kr target.114%

Årets kampanj är igång – och nästan i mål!

Vid första advent startade vi årets största och mest kända kampanj ”Mat på julbordet”.

Inför varje jul sedan 2013 har föreningen samlat in pengar som omvandlats till matkassar åt behövande familjer i nordvästra Skåne.

Kampanjen lockar inte bara privatpersoner att delta utan också företag, föreningar, skolklasser och andra sammanslutningar och organisationer hjälper till att samla in pengar.

På den här sidan kan du följa årets insamling dag för dag. Insamlingstermometern här bredvid uppdateras varje kväll med nya pengar från alla givare som hela tiden bidrar.

2021 blev det till slut 231 900 kronor in till 250 familjer. Det blev dessutom ytterligare lite pengar över som kom ännu fler familjer till del.

I år satsar vi ännu högre. Över 300 familjer har ansökt och maten har blivit dyrare så nu behövs din hjälp mer än någonsin. Nu satsar vi på att få ihop en halv miljon kronor för att kunna ge 1500 kronor till varje familj för att kunna sprida lite julstämning bland utsatta barn och deras familjer i nordvästra Skåne.

Målet är högt satt men behoven är också större än någonsin. Den 13 december stänger vi insamlingen så att alla har möjlighet att kunna använda sitt bidrag på ett bra sätt. Så vänta inte – bidra redan i dag!

Läs mer om förra årets kampanj här.

Är du företagare och vill hjälpa? Här finns mer information.

Du bidrar enklast genom att swisha en slant men det går också bra att skicka pengar via bankgiro. All information finns här nedan.
Hjälp oss att hjälpa!

Nätverket Prosit.